=Gepatenteerde=lamellenwissel= =Zeer duurzaam= =Conform=ATEX=Norm= =Korte=levertijd= =Flexibele=materiaalopties=

Lamellenmotor

De krachtige pneumatische lamellenmotoren in de uitgebreide standaardcatalogi van DEPRAG bieden interessante alternatieven voor aandrijf- en besturingstaken voor alle industriële sectoren.
DEPRAG biedt ook op maat gemaakte lamellenmotoren voor individuele toepassingen; deze luchtmotoren zijn vaak gebaseerd op het flexibele modulair bouwsysteem van de standaard lamellenmotoren.

BASIC LINE Luchtmotoren

De Basic Line reeks zijn laaggeprijsde luchtmotoren voor het gebruik in een niet-kritische productieomgeving.
Extra voordeel:
Bespaar productietijd met het gepatenteerde lamellenwisselsysteem.

ADVANCED LINE Luchtmotoren

DEPRAG's uitgebreid assortiment van roestvrijstalen luchtmotoren staat bekend als de Advanced Line. Het zijn volledig afgedichte, olievrij werkende, niet-corrosieve pneumatische motoren.

POWER LINE Luchtmotoren

Het assortiment uit de Power Line bestaat uit krachtige voet- en flensluchtmotoren die worden gekenmerkt door een grote veelzijdigheid.

Het hoge startkoppel met een ongeëvenaard laag vermogen/gewichtsverhouding en het robuuste en het betrouwbare ontwerp zijn de belangrijkste voordelen van deze motorserie ten opzichte van elke elektrische aandrijving.

INDIVIDUAL LINE Luchtmotoren

De kostenefficiënte en aangepaste pneumatische motor kan worden afgeleid van ons modulaire systeem. Tevens is het mogelijk om een op maat gemaakte klantspecifieke oplossing te realiseren.

Boren, frezen en slijpen

Dit programma van lamellenpersluchtmotoren biedt de voordelen van de betrouwbare DEPRAG handbediende pneumatische machines, uitgevoerd als een inbouwversie voor uw machine. De robuuste stalen behuizing zorgt voor een hoge nauwkeurigheid en bedrijfszekerheid.

Motoren met geïntegreerde houdrem

Een betaalbare totaaloplossing:
Profiteer van ons standaardprogramma van pneumatische motoren met geïntegreerd remsysteem.
Voor de series 67 en 68 van 200 W tot 3,6 kW.

Hoe werkt een lamellenmotor ?

Hier vindt u wat u moet weten over de werking van een lamellenmotor.